Velkommen til 100% Autotjek!

Damhus biler er medlem af 100% Autotjek som er et landsdækkende netværk af frie bilforhandlere, der altid giver kunden en professionel og objektiv rådgivning omkring køb/salg af biler. 100% Autotjek er ikke underlagt nogen importørorganisation, og kan derfor frit rådgive kunderne om mærke og model uden sær interesse. Vi leverer alle mærker og modeller – nye som brugte.
Det vigtigste hos Damhus Biler er at tilbyde:

* Sikkerhed og tryghed i handlen
* Stort udvalg af kvalitetsbiler
* Veluddannede fagfolk og høj personlig service
* Totalleverandør inden for biler
* Alle mærker og modeller - nye og brugte

Fem simple budskaber med stor betydning, som vi alle arbejder med i vores bestræbelser på, at skabe den bedste oplevelse, når du køber ny eller brugt bil hos Damhus Biler ApS

Søger du en nyere brugt person- eller varebil, er 100% Autotjek forhandler det rigtige sted at lede. Takket være et stort udvalg, er chancen for at finde den rigtige bil meget stor.

Finder du alligevel ikke præcis den bil du søger i vores store udvalg, anbefaler vi dig at kontakte os, Damhus Biler, som er 100% Autotjek forhandler. Vi har altid flere hundrede biler på vej ind, og vi skaffer også alle mærker og modeller.

Vi tilbyder endvidere en af markedets mest attraktive finansieringer til alle vore biler, og går du med tanker vedr. leasing kan vi også tilbyde det via 100% Autotjek - til både privatleasing og erhvervsleasing. Så her er endnu en grund til at kontakte os.

Vi ønsker dig held og lykke i din søgen efter en ny bil - og byder dig samtidig velkommen hos Damhus Biler ApS
100% Autotjek hos Damhus Biler ApS