Biler til salg

Brugte biler til salg hos Damhus Biler ApS. Hos Damhus Biler kan du købe brugt bil med garanti. Vi sørger altid for, at du køber den brugte bil, som passer præcis til dit behov.

Slip for at skulle af med den gamle bil! – Vi både sælger og køber brugte biler hos Damhus Biler ApS. Det betyder altså, at du kan finde en brugt bil, så passer præcis til dit behov.

Vi har altid et stort udvalg af brugte biler til salg, men har specialiseret os inden for Ford.

Damhus Biler ApS er din bilforhandler, når du har brug for en ny brugt bil og samtidig vil være sikker på at træffe det rette valg første gang.

Vi har mange års erfaring inden for bilbranchen og ved derfor hvad der skal til, for at dit ønske og behov bliver opfyldt.

Se alle vores biler i vores bilbase. Vi holder til i Nordsjælland, nærmere betegnet Hillerød, hvor du er velkommen til at besøge os og se eller prøvekøre vores biler.

Foruden en brugt bil fra Damhus Biler ApS, så kan vi også tilbyde dig at købe bilforsikring gennem os til attraktive priser. Derudover tilbyder vi også finansiering af brugt bil til faste lave renter.

Kort sagt, så er Damhus Biler din lokale bilforhandler i Nordsjælland, når du har brug for en ny brugt bil. Du behøver ikke tænke på at sælge den gamle, for den tager vi i bytte. Vi hjælper dig også med, at alt det kedelige papirarbejde, når du skal have tegnet en bilforsikring eller har brug for finansiering af bil.

Det eneste du skal koncentrere dig om er, at nyde din nye bil og tage familien med på tur.